Koffiemachine op het werk geleverd door Koffiemachine.nl

Wij hebben voor elk bedrijf een geschikte koffiemachine voor op het werk. Het maakt daarbij niet uit of u nu verantwoordelijk bent voor de inkoop van een zorginstelling en alle medewerkers, bewoners en bezoekers van koffie moet voorzien of dat u een klein bedrijf heeft. De perfecte koffieautomaat voor op het werk is nu bij ons beschikbaar.

Kwaliteit, service en transparantie

Naast ons uitgebreide assortiment hebben we u bij Koffiemachine.nl nog veel meer te bieden. Onze medewerkers beschikken over veel kennis en helpen u graag met een persoonlijk advies. Indien uw keuze is gemaakt voor een koffiemachine op het werk, profiteert u van snelle levertijden en een all-in-prijs. U weet direct wat u betaalt en waarvoor. Kiest u daarnaast bij ons voor een koffiemachine voor op het werk en heeft u technische ondersteuning nodig voor uw koffiemachine, dan kunnen wij binnen 4 uur ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

We bieden meer!

Behalve koffiemachines op het werk leveren wij ook allerhande andere automaten te huur en te koop aan. Zo leveren wij onder meer snoepautomaten, frisdrankautomaten, Cup-a-Soup automaten en waterautomaten inclusief alle ingrediƫnten en andere producten die in de apparaten horen. Waarmee mogen we u van dienst zijn?